Post by donrephilhemdrea on Mar 6, 2022 18:30:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz parayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie hzb
Idare eder
Tüm reklamlar olmadan daha iyi olun
İyi oyun ancak Oppo gibi tüm mobil cihazlarda çalışmıyor
İyi oyun umarım ileriki güncellemelerde kontroller ve mekanikler üzerinde çalışacaksınız.
4 yıldız veriyorum çünkü bu oyun çalışmaya devam ediyor ve tanklar7 kaplan 2 ve panterden daha kalın zırha sahip ama iyi bir oyun ben bir yıldırım oyuncusu iyi oof
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie bunp
Totem ve grafiti olmadığınızda işe yaramaz, bunun paranın önemli olduğu bir oyun olduğu çok açık.
Oyun çok güzel ama şu kadrolarda (Herhang) da açıklarmısınız lütfen onun ne olabileceğim için yapamıyorum... Yardımcı olurmusunuz lütfen.
Bu iyi bir oyun ama oyun dünyası çok tekrar ediyor ve silahlar çok düşük
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie hzb
Bu oyunu indirdiğimden beri tek gösterdiği şey bağlanıyor ve tekrar %100'e varan sayılar çalışıyor..
Şimdiye kadar, çok iyi
satın almanız gereken çok şey var.
Gösterdiğiniz gibi değil, şimdiye kadarki en kötü oyun ve t90'ın kulesi küçük ve grafikler çok kötü
Aaaaaaaeàraataaaaaaa toaaaaaa asa as>-/±/1/1111/
🚫🚫🚫Bu oyunu indirmeyi düşünen herkes...ne yaparsanız yapın YAPMAYIN. İlk başta mükemmel çalışacak ...sizi bu şekilde saracaklar..sonra özellikle savaşta veya Lejyon Savaşındayken sürekli çöküyor.HİÇBİR DURUMDA BU OYUNU İNDİRMEYİN..bir süre sonra yanıt vermeyi bırakacaklar. Diğerlerinin yanı sıra bu incelemeye verdikleri hazır yanıtlara bakın. Kafanı duvara vursan daha iyi olur. DİKKAT DİKKAT..ve diğer tüm uyarılar ⚠️🚫🚫🚫
Tank Warfare: PvP Blitz Game 頭脳系 ageo
wery adkf
Eğlence oyunu!
PvP değil. Sahte
Peki, oyunda 1 kişi nasıl 2 kez 5 kişi öldürür ve 260 puan kazanırken oyunda 2 kişi nasıl 6 öldürmede öldürülmez ve sadece 168 puan alabilir?
Tamam. Topunuzu herhangi bir eksende yukarı ve aşağı hareket ettirmenin bir yolunu bularak daha gerçekçi olabilir.
Önemli değil
Sürekli Telefon Bildirimleri!! Bunları devre dışı bırakmak için bir ayar olmasına rağmen .... çalışmıyor. Birkaç dakikada bir telefonum bip sesi çıkarıyor ve bir bildirim beliriyor. Sonuç olarak şimdi kaldırıldı.
Derste takılı kaldım herhangi bir yöne bakamıyorum
çokkotu.oyun
tamam oyun çok kolay
Fruit Link - Line Blast Casual hfn
Bu eğlenceli bir oyun. Bir ekibe katılmak için bu kadar beklemeniz gerekmeseydi daha da iyi olurdu. Yalnız büyümek yeterince zor
Bunun çok iyi bir tank oyunu olduğuna inanıyorum, tek atışta çok sayıda düşmanı öldürüyor tank çok düzgün yüklemeyi çok hızlı bir şekilde hallediyor Oynamak için fazla param yok ama oynayabildiğim kadar harcıyorum çünkü oynamayı seviyorum ve bazen biliyorum oynamak için para ödemek zorundasın, ki bu harika, eğer her şey yeterince ucuzsa, bu yüzden adil oyun nedeniyle beş yıldız verdim umarım bu şekilde oynaması eğlenceli kalır
Harika
Oldukça iyi bir oyun. Daha büyük haritalar iyi olurdu
İkinci maça başladığımızda oyunda bazı aksaklıklar var maç yapımı sadece 2'de kaldı ve savaş süresini arttırdı, aksi halde oyun iyi
4 yıldız veriyorum
Düzgün
Dünyanın en güzel oyunu bide tankı nasıl donanabilirim
çok kötü bir oyun çünkü ben başlaya başladığımdada donuyo oyuzden oyle açılmıyorsa 5 verirdim kusura bakmayın bu oyunu kuran kimse oyunu düzeltmesin!!!acilllll hemen lan
eladi oynatmaga
Çok tatlı. Tank GameStop'a gelince, bunun iyi bir rekabeti var ve eğlenceli.
Şimdiye kadar çok iyi dengeli görünüyor ama daha yeni başladım