Post by donrephilhemdrea on Mar 6, 2022 18:45:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Gang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Gang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر همه ▞▞▞
▞▞▞ Food Gang 2022 version ▞▞▞
بازی سرگرم کننده ای است اما اجازه نمی دهد بعد از برنده شدن در هیچ یخچالی باز کنم 😒
Food Gang მძაფრსიუჟეტიანი ddnu
تبلیغات بسیار زیادی که نمی توان از آنها گذشت
خیلی تبلیغات بازی شما را مجبور می کند بعد از هر بازی تبلیغات را تماشا کنید
این بازی زیباست اما ما باید بتوانیم تایپ کنیم و با بازیکنان دیگر چت کنیم لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Meaning of KHadam-hasham in English | Rekhta Dictionary
Food Gang Akcijske igre crx
مثل brawl stars است اما دوبعدی و با خصلت خاص خودش خوب است، من آن را بیشتر بازی کردم و اکنون می دانم که بسیار منحصر به فردتر است
سلام دوستان، من عاشق این بازی هستم، اما پیشنهادهایی وجود دارد که می خواهم عملی شود، مانند درخواست دوستی، چند نفره و چند حالت مختلف، امیدوارم پاسخی دریافت کنید. لطفاً.
بازی بسیار جذاب با کنترل های ساده و مخالفان سبزیجات و میوه های خنده دار. تلاش خوب شما مشتاقانه منتظر غذای گروه 2 هستیم. ادامه دهید!
کیرم تو کس سازندش بیناموسا مادر جندع حرکه میخواد این بازی نصبدکنه نصب کنه ولی اصلا بالا نمیاد کس خوارتون
این بازی ناعادلانه است زیرا پیتزا یک بازی متقلب است که گلوله های زیادی دارد و این بازی فوق العاده بد و بسیار گنگ است.
Nice✌🏻 خیلی باحاله چن بار گیم پلیشو دیدم
Food Gang Aksyon wypx
لطفا نقشه و کاراکتر جدید بیاورید
من این بازی را دوست دارم فقط این است که وقتی یک راند را تمام می کنید کمی اذیت می شوم زیرا زمانی که باید تبلیغی را تماشا کنید تا در یخچال را باز کنید.
این یک بازی بسیار خوب است. شخصیت مورد علاقه من تونی و جک هستند. خرید شما بر خلاف بازی های دیگر بسیار ارزان است. تونی همیشه به من در کسب امتیاز از ثانیه اول در نبردها کمک کرده است. نام بازی من "مفیضی" است. من Bro, Tom, Horn و Tony را باز کرده ام. همه آنها فقط شگفت انگیز هستند. آنها من را رها می کنند که به آنها نگاه کنم. من عاشق این بازی هستم. با این حال، لطفاً یک دکمه ترک در برگه جستجوی مخالفان بدهید
عالی است!، اما گاهی اوقات نمیتوانم برنامههایی را برای گرفتن سینهها تماشا کنم.
سلام من پسر هستم عرشیا هسنم بله این بازی انلاین هست دانلود کنید خیلی عالیه بهترینه
عاشق این بازی ام ولی نمی دونم چرا هی هنگ می کنه
لطا بگین چجوری بریم توی مرحله دوم
خوب پس گیم پلی خوبی است به جز زمانی که باید کار را انجام دهید. هر بار که فقط سعی می کنید جایزه خود را دریافت کنید، اما ربات ها فقط در اپننت ها شارژ می شوند و می میرند، آنها فقط یک قتل رایگان برای دشمن هستند و هرگز جایزه را دریافت نمی کنید. می دانم که بسیاری از مردم این بازی را انجام نمی دهند، اما این خوب است که افراد واقعی در گیم پلی بازی حضور داشته باشند.
بازی غذای اکشن بسیار باحال. اما من یک مشکل دارم... زمانی که نبرد را انجام می دهم، بارها و بارها عقب می مانم، اما وقتی روی صفحه منو باشد، تاخیر نمی کند. لطفا به من کمک کنید تا تاخیر را برطرف کنم. من بازی را بدون تاخیر بازی کردم. من به تبلیغات یخچال اهمیتی نمی دهم. فقط میخوام تاخیر رفع بشه ممنونم امیدوارم بچه ها بتوانید مشکل من را حل کنید. کار خوب است و آن را ادامه دهید!
یک بازی بسیار خوب است، اما وقتی من در هر بازی برنده می شوم، تبلیغات بسیار زیادی به عنوان یک تبلیغ وجود دارد
یبار با من بازی کردی هالا فهمیدی
ممنون
Find English meaning of KHadam-hasham with definition and translation in Rekhta Urdu to English dictionary.
من باید بدانم چگونه قدرت های مبارزه را تغییر دهم! شما بچهها باید قبل از انتشار صادقانه روی این کار میکردید، اما فقط به من بگویید که اگر بیش از 1 قدرت دارید، چگونه قدرتهای مبارزه را تغییر دهم.
من همیشه حتی اگر وای فای خوبی داشته باشم از بازی قطع می شوم.
Food Gang Akcijske igre crx
Gang " بود ... خوردن بستنی یا کره بادام زمینی در بسیاری از وعده های غذایی شناخته شده بود
عالی وخوب ودمشه گرمهذ
بازی عالی است! اما باید دوستان اضافه کنید و شخصیت بیشتری بسازید
این بازی بد است، حتی چند نفره نیست، تمام دشمنان و هم تیمی هایی که با آنها روبرو خواهید شد فقط ربات های احمقانه هستند، نمی دانم که چرا توسعه دهنده حتی جرات دارد این بازی را "چند نفره" بنامد، در حالی که فقط یک بازی آفلاین است اما نیاز به اتصال به اینترنت دارد تا بتوانند تبلیغات اسپم بر روی شما و دریافت پول از آن lmao! ناگفته نماند که ربات ها چقدر قدرتمند هستند و بازی p2w چقدر است...
به نوعی حماسه است اما به طور جدی، این یک بازی عالی است اما تنها مشکل من این است که شما باید یک حالت داستانی داشته باشید.
این بازی خوب است اما برای بازیکن جدید دیر شده است
این بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام! اما من یک چیز مهم دارم که به شما توسعه دهندگان بگویم. لطفا پوست های بیشتری (نارگیل، کیک، پیاز و غیره) اضافه کنید.
این یک تلاش سطل زباله برای کپی کردن ستاره های brawl است. هر پنج ثانیه یک تبلیغ وجود دارد و مانند زباله کنترل می شود
بازی سرگرم کننده است، اما اتصال نیز از بین رفته است، Pldt Sucks.
این بازی خیلی خوبه
من نمی توانم یک جنگ را شروع کنم، لطفا به من کمک کنید
عالی خیلی خوبه ولی کاراکتر هاش خیلی کمه اگه زیادش کنید بازی نهایت جذابیت و میخواد اما یه سوال دوستان این بازی آنلاین یا آفلاین یعنی اینکه با کامپویتر بازی میکنیم یا با آدم های واقعی؟ 😂
واقعا سرگرم کننده است اما امیدواریم که آنها بازی را با مبارزان جدید، لیست دوستان و حالت ها و نقشه های مختلف بازی گسترش دهند. این بازی پتانسیل زیادی دارد.
Hero Rush: Adventure RPG Akcja gfj
وقتی هدفون برادر را در آمار برادر دریافت کردم، وقتی سلامتی من زیر 50 سال است هرگز نشان داده نمی شود، آن را برطرف کنید. ببخشید اگر کلاهی زدم واقعا این بازی را دوست دارم
بازی من اصلاً پخش نمی شود لطفاً این اشکال را برطرف کنید زیرا نمی دانم باید چه کار کنم لطفاً آن را برطرف کنید و ممکن است رتبه های خود را تغییر دهم
مشکلات من نمی توانم در ماموریت های روزانه بازی کنم
من به بازی ستارههای بیشتری امتیاز میدهم، اما چالش هفتگی برای رایگان برای همه بسیار سخت است به این واقعیت که همه آن حریف یکسان است و آنها بیشتر با شما تیم میکنند.
من از این بازی بسیار شگفت زده شدم. این من را در گیمپلی شگفتزده کرد و شخصیتها بسیار خندهدار هستند، این را به هر کسی که میخواهد چیزی تازه و هیجانانگیز بازی کند و نه بازی io، توصیه میکنم.