Post by donrephilhemdrea on Mar 6, 2022 18:54:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soap Cutting - Satisfying ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soap Cutting - Satisfying ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό πολλά σημεία ▞▞▞
▞▞▞ Soap Cutting - Satisfying ASMR 2022 version ▞▞▞
Ήταν πολύ διασκεδαστικό, θα ήθελα απλώς να μην ήταν τόσο δύσκολο να κόψω το σαπούνι, αλλά εκτός από αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό
ASMR
Soap Cutting - Satisfying ASMR ব্যাজ vyd
Τέλεια 😘💛
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Έκανα λήψη ελπίζοντας ότι θα ήταν χαλαρωτικό, αλλά τελικά πρέπει να παρακολουθώ διαφημίσεις τις περισσότερες φορές που το παίζω.
Δεν προτείνω το παιχνίδι του γιατί υπάρχουν διαφημίσεις σε κάθε επίπεδο, είναι δύσκολο ακόμα και στο πρώτο επίπεδο, είναι glichy και λόγω αυτού δεν μπορώ να το παίξω, οπότε το διέγραψα.
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο όπως όταν έκοψες ανοιχτό σαπούνι όπως θα ήθελες να βρεις σαν ζώα τα ζώα που πήρα ήταν ένα λαγουδάκι γάτα σκύλος και το κεφάλι μαϊμού το κεφάλι μαϊμού Ήμουν σαν τι στο καλό είναι που δίνω τρία αστέρια που επειδή όπως το πρώτο από όλα απλά κόβεις σαπούνι και δεύτερον, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φορτώσει, αλλά ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, οπότε αποκτήστε το
Είναι καλό αλλά το πρόβλημα είναι ότι αλλάζουν μόνο χρώμα και σχήμα και όχι τον τύπο του σαπουνιού. Πιστέψτε με, είμαι ειδικός στον κόφτη σαπουνιού.
Είναι σχετικά μπανάλ. Τα σαπούνια και οι ανταμοιβές είναι επαναλαμβανόμενες και οι χρόνοι φόρτωσης μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλοι! Κατά τα άλλα, καλό παιχνίδι.
Ε, η αναφορά είναι δύσκολη για μια ηλικίας 4 ετών, οπότε δεν μπορώ να παίξω τόσο καλά, οπότε κάντε το εκεί που ένα ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ αντί για αυτό. Είναι συναρπαστικό
Είναι πολύ χαλαρωτικό για την εγγονή μου με άγχος. Σίγουρα θα το συνιστούσα καθώς είναι μια εξαιρετική ικανότητα αντιμετώπισης εν κινήσει.
Καλό αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Do Not Fall .io Аркади hmjj
Γεμίστε με διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο και κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.
Μου έδωσαν ένα αόρατο σαπούνι να κόψω. Δεν μπορώ να κόψω σαπούνι που δεν υπάρχει. Καταργείται τελείως ο σκοπός, ακόμη και όταν παίζετε εκτός σύνδεσης για να αποφύγετε τη διαφήμιση μετά από κάθε ράβδο σαπουνιού που διαβρώνει κάθε είδους αίσθηση που έδινε το κόψιμο σαπουνιού.
❤️❤️
Η εμπειρία μου ήταν φρικτή μετά το πρώτο επίπεδο που πάγωσε στη διαφήμιση! Έπρεπε να παίξω μόνο ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. Διορθώστε το, αξίζει τον κόπο να μην κάνετε λήψη αυτού του παιχνιδιού. Επίσης, θα πρέπει να έχουν ένα σεμινάριο για το πώς να το κάνουν Μου πήρε λίγα λεπτά για να καταλάβω τα ίδια τα χειριστήρια! Τόσο δυσάρεστη εφαρμογή! ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!!!Δεν αξίζει τον χώρο που καταλαμβάνει στη συσκευή σας. ΦΡΙΚΙΚΟ.
Αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ικανοποιητικό. Το animation κατά την κοπή είναι λίγο μπερδεμένο. Συνιστώ επίσης να αλλάξετε το στυλ κοπής μεταξύ κάθε σαπουνιού, όπως μερικές φορές οι κύβοι του μερικές φορές θα ήταν μπούκλες σαπουνιού.
Είναι μια πολύ διασκεδαστική εφαρμογή, εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθώ συνεχώς να μετακινώ το μαχαίρι μου προς τα κάτω επειδή δεν θα πέσει αρκετά για να κόψει τη ράβδο του σαπουνιού και κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, αλλά οι προτάσεις μου είναι απλά προσθέστε περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αλλάξτε αυτά τα πράγματα και θα είναι μια εξαιρετική εφαρμογή
Μου αρέσει το παιχνίδι τόσο πολύ που νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό που θέλω να το παίζω όλη μέρα. Νομίζω ότι οι κατασκευαστές παιχνιδιών που τα έφτιαξαν είναι τόσο καταπληκτικοί γιατί είναι σαν να σκέφτονται πραγματικά ικανοποιητικά και είναι πολύ έξυπνοι για να κάνουν ένα ικανοποιητικό παιχνίδι και είναι έξυπνοι για να κάνουν 10 εκατομμύρια ικανοποιητικά παιχνίδια
Διασκεδαστικό και ασφαλές και τόσο ικανοποιητικός ο ήχος είναι τόσο διασκεδαστικός και δωρεάν που μπορείτε να το παίξετε αν δεν έχετε τα χρήματα για 🧼 σαπούνι Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, το επαναφέρω 😁
Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικό και εύκολο και διασκεδαστικό να παίζεις. Αν ανησυχείτε για τον όγκο των διαφημίσεων, δεν έχει καθόλου! Το συνιστώ αν είστε στο asmr.
Πολύ ικανοποιητικό, αλλά άρρωστο να κόβω το ίδιο σχέδιο ξανά και ξανά θα πρέπει να κάνετε τους κύβους και να ξυρίσετε
Είναι απολύτως τρομερό τα πρώτα επίπεδα είναι φοβερά, αλλά καθώς συνεχίζετε, αρχίζει να έχει πολύ ενοχλητικά σχήματα και τα πράγματα μέσα σε αυτό δεν θα συνιστούσα για τα παιδιά απολύτως τρομερά Μου αρέσουν τα άλλα παιχνίδια τους, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν
Είναι υπέροχο και ωραίο παιχνίδι. Αλλά, είναι επίσης αρκετά αργό. Τέλος πάντων, αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι κοπής σαπουνιού.
Резка мыла Симуляторы jynm
Το βαθμολογώ με 2 γιατί δεν είναι τόσο χαλαρωτικό και δεν είναι τίποτα προκλητικό
Μόλις έφτασα στο επίπεδο 68, δεν μπορούσα να το περάσω γιατί δεν κόβει, και αυτό είναι πραγματικά ανόητο, και δεν μπορείς καν να το παίξεις άλλο, και υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
Η τελευταία ενημέρωση έκανε τα γραφικά να φαίνονται πολύ χειρότερα. Η κοπή δεν φαίνεται πλέον τόσο ικανοποιητική. Επίσης τα σαπούνια απλά επαναλαμβάνονται μετά από λίγο. Απεγκατάσταση σίγουρα.
Θέλω να πω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά είναι μη ρεαλιστικό και υπάρχουν πολλές διαφημίσεις που ξέρω ότι έτσι παίρνετε τα χρήματά σας, αλλά σαν ένα μετά από κάθε σαπούνι;
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Δροσίστε το με τις διαφημίσεις.
Υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις. Σχεδόν μετά από ποτέ μοχλός. Γιατί χρειάζεσαι τόσα πολλά! Ακόμη και μερικά από τα γραφικά δεν είναι τόσο καλά. Τα μαχαίρια κάνουν λάθος μερικές φορές και κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο δυσάρεστο.
Είναι το χειρότερο παιχνίδι ποτέ που μισώ τόσο πολύ τα γραφικά, είναι φρικτά και οτιδήποτε άλλο μπλέ. Το knode κάνει περισσότερα και δεν έχω πρόβλημα δικτύου.